Συνάντηση με τους διοικητικούς ηγέτες των Big 4 του ελληνικού ποδοσφαίρου,είχαν αντιπροσωπεία των διεθνών συνομοσπονδιών, συνοδευόμενη από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.
Σημειώνεται πως στην συνάντηση από πλευράς ΠΑΟΚ,παραβρέθηκε ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης,καθώς ο Ιβάν Σαββίδης λόγω της κατάστασης του κορονοϊού βρίσκεται στην πόλη της Ρωσίας Ροστόφ και δεν μπορεί να ταξιδέψει.
Όπως αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΕΠΟ:
Αντιπροσωπεία των FIFA και UΕFA, αποτελούμενη από τον Διευθυντή Τμήματος Εθνικών Ομοσπονδιών της UEFA κ. Ζόραν Λάκοβιτς, τον Υπεύθυνο για θέματα Ομοσπονδιών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας κ. Μάριο Γεωργίου και τον εντεταλμένο εκπρόσωπο των FIFA και UΕFA στην Ελλάδα κ. Χέρμπερτ Χούμπελ πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στην Ελλάδα.
Οι εκπρόσωποι των FIFA και UΕFA, παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA-UEFA κ. Πετρ Φούσεκ, είχαν μακρά συνάντηση με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελο Γραμμένο, με τον οποίο συζήτησαν την τρέχουσα κατάσταση στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, καθώς και θέματα που αφορούν στις διαδικασίες για την επικείμενη εκλογική γενική συνέλευση της Ε.Π.Ο., η οποία έχει προγραμματισθεί για τις 23 Νοεμβρίου 2020.
Στο πλαίσιό της οργανώθηκε επίσης και η επίσημη παρουσίαση του προέδρου της ΚΕΔ κ. Μάρκ Κλάτενμπεργκ στους ιδιοκτήτες και τα υψηλόβαθμα διοικητικά στελέχη των τεσσάρων ΠΑΕ που μετείχαν στη διαδικασία επιλογής του.
Στη διάρκεια της παραμονής τους στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, οι εκπρόσωποι των διεθνών ποδοσφαιρικών αρχών συναντήθηκαν με τους κ.κ. Δημήτρη Μελισσανίδη (ΠΑΕ ΑΕΚ), Ευάγγελο Μαρινάκη (ΠΑΕ Ολυμπιακός), Ιωάννη Αλαφούζο (ΠΑΕ Παναθηναϊκό) και Χρυσόστομο Γκαγκάτση (ΠΑΕ ΠΑΟΚ), καθώς επίσης και με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Γεώργιο Γεραπετρίτη και τον Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, ενώ παρακολούθησαν τον αγώνα του UEFA Champions League Ολυμπιακός-Μαρσέιγ και τον αγώνα του UEFA Europa League ΠΑΟΚ-Ομόνοια.