Μπόλτον: Οργανώνονται συσσίτια για να φάνε οι υπάλληλοι

Μπόλτον: Οργανώνονται συσσίτια για να φάνε οι υπάλληλοι

Η Μπόλτον που κάποτε έπαιζε στην Premier League έχει φτάσει σε σημείο τέτοιο που διανέμεται φαγητό στους εργαζομένους της για να μην πεινάσουν! Τα αγγλικά Μέσα μεταφέρουν την τραγικότητα της κατάστασης σημειώνοντας ότι τοπικές επιχειρήσεις συνδράμουν στη διοργάνωση συσσιτίων για τους απλήρωτους υπάλληλους της εταιρίας.

Σύμφωνα με τα όσα γράφουν στο Νησί, οι εργαζόμενοι το κλαμπ πήραν κάποια χρήματα πριν από δύο εβδομάδες, ωστόσο δεν ήταν αρκετά για να καλυφθούν ούτε οι βασικές τους ανάγκες. Η ομάδα παραμένει ακέφαλη διοικητικά, ενώ οι διαπραγματεύσεις για ν’ αναλάβει ο πρώην ιδιοκτήτης της Γουότφορντ, Λορένς Μπασίνι έπεσαν στο κενό.

Στο ρεπορτάζ για τα συσσίτια σημειώνεται ότι ομάδες στήριξης και επιχειρηματίες της περιοχής φέρνουν φαγητό στο γήπεδο προκειμένου να φάνε οι εργαζόμενοι. Αυτή τη στιγμή η Μπόλτον βρίσκεται σε αναγκαστική οικονομική διαχείριση και δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο για το μέλλον της.

Όσον αφορά στους παίκτες είναι απλήρωτοι από τον Φεβρουάριο και πήραν μονάχα ένα μικρό ποσό από την Ένωση Επαγγελματιών ποδοσφαιριστών της χώρας.