Τους διαιτητές της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League,γνωστοποίησε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.
Η ΚΕΔ στο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό,επέλεξε τον Πορτογάλο διαιτητή Αρτούρ Σοάρες Ντίας,όπου είναι γνωστός στο Ελληνικό κοινό,από την παρουσία του στον περσινό επεισοδιακό ημιτελικό κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Άρη.
Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ρουί Ταβάρες, Πάουλο Σοάρες, 4ος ο Άρης Βάτσιος και στο VAR ο επίσης Πορτογάλος Μπρούνο Εστέβες με τον Ανδρέα Φωτόπουλο.
Την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα διευθύνει ο Τάσος Σιδηρόπουλος,όπου θα έχει για βοηθούς τους Κωσταράς, Χριστάκογλου, 4ος Τσακαλίδης, VAR: Σκουλάς, Σπυρόπουλος.
Αναλυτικά οι ορισμοί της 9ης αγωνιστικής:
Σάββατο 21/11
15:00 Λαμία-Αστέρας Τρίπολης: Τσαγκαράκης (Κόλλιας, Γεωργακόπουλος, 4ος Αγγελάκης, VAR: Παπαπέτρου, Απτόσογλου)
17:15 Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης: Τζήλος (Κουρομπύλια, Κωνσταντόπουλος, 4ος Διαμαντόπουλος, VAR: Παπαδόπουλος, Πάτρας)
19:30 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Ντίας (Ταβάρες, Σοάρες, 4ος Βάτσιος, VAR: Εστέβες, Φωτόπουλος)
Κυριακή 22/11
15:00 ΑΕΚ-ΑΕΛ: Φωτιάς (Μπούξμπαουμ, Μεϊντάνας, 4ος Μανούχος, VAR: Ευαγγέλου, Μπαλτάς)
17:15 Παναιτωλικός-Άρης: Κουτσιαύτης (Ψαρρής, Σαμοΐλης, 4ος Τζοβάρας, VAR: Κοτσάνης, Τζιώτζιος)
19:30 ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα: Σιδηρόπουλος (Κωσταράς, Χριστάκογλου, 4ος Τσακαλίδης, VAR: Σκουλάς, Σπυρόπουλος)
Δευτέρα 23/11
19:30 Βόλος-ΟΦΗ: Καραντώνης (Μωυσιάδης, Αϊνάλης, 4ος Ζαχαριάδης, VAR: Γκορτσίλας, Μ.Δημόπουλος)