Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Τόμας Μούργκ,με ανάρτηση που έκανε στην σελίδα του στο instagram,έδειξε πόσο ευχαριστημένος είναι στην Ελλάδα και στον Δικέφαλο.
Σημειώνουμε πως Αυστριακός,ήταν η τελευταία μεταγραφή του Καλοκαιριού του ΠΑΟΚ και είχε έρθει για να μπει στα”παπούτσια” του Δημήτρη Πέλκα,που μετακόμισε στην Τουρκία για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε.
Διαβάστε αναλυτική την «εξομολόγηση» του στο Instagram:
«Η μετακίνηση μου στην Ελλάδα ήρθε σχετικά αυθόρμητα και πολύ γρήγορα, αλλά δεν την έχω μετανιώσει ούτε δευτερόλεπτο. Η οικογένεια μου κι εγώ τύχαμε πολύ θερμής υποδοχής και καταφέραμε να προσαρμοστούμε γρήγορα τις τελευταίες εβδομάδες. Νιώθουμε πολύ άνετα εδώ στη Θεσσαλονίκη και είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που είμαι μέλος του ΠΑΟΚ! Ελπίζω πως θα πανηγυρίσουμε πολλές επιτυχίες μαζί! Σας ευχαριστώ για όλα!»