Στο τηλεοπτικό σταθμό Mega,βρέθηκε καλεσμένος ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός της Νάπολι Κώστας Μανωλάς,ο οποίος μίλησε για την Εθνική μας ομάδα,για τον αποκλεισμό του από τον Τζον Φαν Σιπ,αλλά και την διαχείριση του Ολλανδού προπονητή απέναντι στον Δημήτρη Σιόβα.
Αναλυτικά όσα ανέφερε:
«Είμαι πολύ δυσαρεστημένος από τον τρόπο που έφυγε ο Σιόβας από την Εθνική. Είπε την γνώμη του και την επόμενη μέρα κι επειδή μιλάω μαζί του, σ’ ένα ραντεβού με τον Φαν Σιπ του ανακοινώθηκε ότι θα μείνει εκτός Εθνικής. Γι’ αυτό είμαι δυσαρεστημένος, επειδή είπε για μένα και τον Παπασταθόπουλο και τον άφησαν εκτός.
Αν το έκαναν δέκα ή έντεκα παίκτες, θα τους απομάκρυναν όλους;» ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του Μανωλά, ο οποίος αναφέρθηκε και στην πορεία της Εθνικής επί Φερνάντο Σάντος και Σκίμπε, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά.
«Αγαπώ πολύ την Εθνική ομάδα και ήμουν τυχερός που ήμουν στις επιλογές του Φερνάντο Σάντος στο Μουντιάλ του 2014.
»Αποκλειστήκαμε άδικα στα πέναλτι από την Κοστα Ρίκα και θα παίζαμε με την Ολλανδία».