Παπαμακάριος: «Ουδέποτε έδωσα κάποιο δικαίωμα, λανθασμένη εικόνα για το πρόσωπό μου»

Παπαμακάριος: «Ουδέποτε έδωσα κάποιο δικαίωμα, λανθασμένη εικόνα για το πρόσωπό μου»

Σε επίσημη τοποθέτηση όσον αφορά τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στα μέσα ενημέρωσης και σχολιάζουν την προσωπική του ζωή, προέβη ο Μανώλης Παπαμακάριος.

Ο βετεράνος μπασκετμπολίστας έκανε λόγο για αποπροσανατολιστική και λανθασμένη εικόνα για το πρόσωπό του, επιφυλασσόμενος να ακολουθήσει την νομική οδό.

Αναλυτικά η δήλωση του Μανώλη Παπαμακάριου:

«Αγαπητοί φίλοι,

Θέλω να σας ενημερώσω, πως τα τελευταία 24ωρα, διαβάζω δημοσιεύματα σε ορισμένα Μέσα, που αφορούν το πρόσωπο μου και με παρουσιάζουν ως έναν άνθρωπο, ο οποίος ουδεμία σχέση έχει με τον Μανώλη Παπαμακάριο.

Έχω μια μεγάλη διαδρομή στο χώρο του αθλητισμού και ιδιαίτερα του μπασκετ και ουδέποτε έδωσα κάποιο δικαίωμα. Έχω πάρει πολλή αγάπη, σεβασμό και ξαφνικά, μια διαμάχη μου με τη σύντροφο μου – όπως συμβαίνει στα περισσότερα ζευγάρια – δημιουργεί εντελώς λανθασμένη εικόνα για το πρόσωπό μου.

Έχουν γραφτεί πολλά αυτές τις ημέρες, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια απολύτως αποπροσανατολιστική εικόνα περί του προσώπου μου. Η σιγή δεν είναι αδυναμία και σε κάθε περίπτωση, δεν αποτελεί αποδοχή ή ανοχή για οτιδήποτε ελέχθη η γράφτηκε. Επιφυλασσόμενος όπως ασκήσω κάθε δικαίωμα μου προς αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψης μου.