Μπορεί ο όμιλος της Εθνικής στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 να είναι δύσκολος, ωστόσο όπως τόνισε και ο Τάκης Φύσσας, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα οφείλει να παλέψει για μια από τις δύο πρώτες θέσεις.
«Η Εθνική μας ομάδα έχει έναν στόχο και αυτός είναι να διεκδικήσει την πρόκριση της στο Μουντιάλ του Κατάρ. Στον όμιλο μας υπάρχει η Ισπανία που είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την απευθείας πρόκριση και την πρώτη θέση. Η Εθνική μας, μαζί με τη Σουηδία κυρίως, αλλά και τις Γεωργία και Κόσοβο θα διεκδικήσει τη δεύτερη προνομιούχο θέση που δίνει τη δυνατότητα της πρόκρισης, βάσει της νέας διαδικασίας των play off.
Η Εθνική οφείλει να παλέψει για τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου, να σεβαστεί όλες τις ομάδες, να δει κάθε παιχνίδι χωριστά και ενωμένη, με αποφασιστικότητα να πετύχει τον στόχο της. Η δουλειά μας αρχίζει από σήμερα με τη μελέτη των αντιπάλων μας, ώστε να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι στα πρώτα σημαντικά παιχνίδια του Μαρτίου».