Αντιμέτωπη με την Ελβετία σε φιλικό αγώνα θα τεθεί απόψε στη Ζυρίχη (21:45, Cosmote Sport 1,) η Εθνική Ελλάδος, ενόψει της προετοιμασία της για τις αναμετρήσεις με Κόσοβο (εκτός έδρας, 5/9) και Σουηδία (στο ΟΑΚΑ, 8/9) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο Τζον’ Φαν’τ Σιπ που έχει αρκετές απουσίες να διαχειριστεί αναμένεται να ανακατέψει την τράπουλα, δοκιμάζοντας αρκετά καινούρια πράγματα που θέλει να δει.
Σε όσα αναμένεται να δοκιμάσει ο Ολλανδός τεχνικός, ενδιαφέρον προκύπτει η συνύπαρξη του Δημήτρη Γιαννούλη με τον Κώστα Τσιμίκα στην αρχική ενδεκάδα.
Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει πιθανότατα ο Πασχαλάκης, από δεξιά προς αριστερά – ο Ανδρούτσος, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας (ή ο Χατζηδιάκος) και ο Τσιμίκας. Αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μπουχαλάκης με τον Σιώπη, από τη στιγμή που είναι τιμωρημένος ο Ζέκα για το Κόσσοβο.
Αριστερά ως χαφ-εξτρέμ θα παίξει ο Γιαννούλης, ο Μπακασέτας θα είναι στη μέση και δεξιά υπάρχουν τρεις υποψήφιοι που διεκδικούν μία θέση στο αρχικό σχήμα. Ο λόγος για τους Βρουσάι, Μάνταλο και Λημνιό. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Παυλίδης.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Διούδης, Σάλιακας, Μαυροπάνος, Κούτρης, Ρέτσος, Αλεξανδρόπουλος, Παπανικολάου, Χατζηγιοβάνης, Φούντας, Τζόλης (που έχει πρόβλημα τραυματισμού) και Δουβίκας.