Στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας του Άρη συμμετείχε σήμερα ο Κώστας Μήτρογλου, δείχνοντας στον Άκη Μάντζιο πως ξεπερνάει την πυελονεφρίτιδα που τον ταλαιπώρησε τον τελευταίο καιρό.
Το παρόν στην σημερινή προπόνηση των ”κιτρινόμαυρων” έδωσε ο Κρίστιαν Λόπεθ, που ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης στο γυμναστήριο, μιας και κατά το δανεισμό του στην Καρταχένα υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης για τη σημερινή πρωινή προπόνηση αναφέρει:
”Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ (ενεργοποίηση, passing game, παιχνίδι κατοχής μπάλας και ασκήσεις υψηλής έντασης με τελειώματα φάσεων).
Ο Κώστας Μήτρογλου συμμετείχε στο προπονητικό πρόγραμμα, ο Λέριν Ντουάρτε έκανε ατομικό, ενώ ο Κριστιάν Λόπεθ, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης (να θυμίσουμε ότι ο Ισπανός επιθετικός έχει υποβληθεί σε επέμβαση, λόγω ρήξης πρόσθιου χιαστού).
Αύριο, Δευτέρα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».”